Akrylát, který ani po poškrábání neztratí lesk

Oprava dvířek je možná

Ostré drápky našich psích mazlíčků či hračky v rukou neposedných dětí… to vše dokáže v mžiku oka poškrábat povrch nábytkových dvířek, a nenávratně tak poškodit jejich vysoký lesk.

Jestliže se podobné hrozby vznáší jako příslovečný Damoklův meč i nad vaší domácností, tak nezoufejte. Naštěstí existují dvířka s lesklým povrchem T.acrylic, který lze i poté, co dojde k jeho poškození, snadno opravit s pomocí opravné sady! „Zatímco u povrchových materiálů, jako jsou například folie nebo stříkané laky, je poškození lesklého povrchu nevratné, s akrylátovým povrchem T.acrylic se nemusíte bát. Tento povrch má sílu 1,4 mm a je v celé své tloušťce probarven, takže při běžném poškození nedojde k žádnému narušení spodní vrstvy či změně barevnosti,“ vysvětluje pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího výrobce nábytkových dvířek na českém trhu, a dodává:

„Díky tomu je možné poškrábání nebo jiné povrchové poškození jednoduše opravit. A nemusíte přitom volat na pomoc profesionála, opravu zvládnete lehce v domácích podmínkách i sami pouze s pomocí opravné sady, která je běžně dostupná u našich obchodních partnerů.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry