Imitace mramoru je stále trendy

Laminátová podlaha s velmi realistickým mramorovým potiskem se bude hodit do moderních interiérů, zajímavě ale může působit v kombinaci s rustikální kuchyní. Tento laminát „Dlažba mramorová“ se dodává ve velkých, čtvercových dlaždicích a vyvolává stejný pocit luxusu a vytříbeného vkusu jako přírodní mramor - navíc se všemi výhodami laminátové podlahy. Na rozdíl od mramoru vydrží hrubší zacházení, jako je škrábání, je odolný proti polití a nárazů. Také se jednoduše udržuje. A co víc, laminát se mnohem rychleji a snadněji instaluje díky zaklikávacímu systému Uniclic, jenž promění  pokládku podlahy v dětskou hru.


Kombinujte mramor s kožešinami nebo mědí

Mramorové dlaždice působí klidně a mají neutrální barvu, což znamená, že se hodí do různých typů interiéru. Chcete-li docílit nadčasového vzhledu, můžete mramor kombinovat s přírodními prvky, jako jsou dřevěné trámy nebo například kravskou či ovčí kožešinou přehozenou přes sedačku. Použijete-li mramorovou podlahu v kombinaci s černými nebo bílými prvky se střídmým zapojením dalších barev, vytvoříte současný minimalistický interiér. Pokud se vám zdá mramor stále chladný a studený, vyzkoušejte jej ve spojení s mědí. Měď je moderní materiál, který upoutá vaši pozornost a dodá teplý nádech do klasického nebo moderního interiéru. Méně je ale v tomto případě více. Jedna měděná mísa, jedna měděná lampa nebo pár drobných měděných předmětů – víc toho není potřeba.

Quick-Step

Značka Quick-Step navrhuje a vyrábí širokou řadu laminátových, dřevěných a vinylových podlah, které se vyznačují svojí špičkovou kvalitou, snadnou instalací a ještě snadnější údržbou. Proslavila se zejména svým patentovaným instalačním systémem Uniclic®, který funguje zcela bez použití lepidla. Podlahy Quick-Step jsou skutečně univerzální, takže je můžete položit v celém domě. Díky širokému výběru dekorů a stylů, od klasických po módní, se najde ta pravá podlaha do každé místnosti ve vašem domě nebo bytě.

Více informací na:www.quick-step.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry