Lidé (Lidé)
Lidé  |  16.04.2024 15:40:09

OMV má v ČR novou šéfku marketingu. Eva Šmelová se zaměří na zákaznickou zkušenost

Novou šéfkou marketingu ve společnosti OMV se stala Eva Šmelová. Dříve působila ve společnostech L'Oréal či Tesco, kde se zaměřovala na přípravu marketingových kampaní a strategií. Své zkušenosti se strategickým plánováním využije v OMV k posilování vztahů s partnery i zákazníky a dalšímu budování povědomí o značce. Eva Šmelová nahrazuje Michala Jandu, který se dále v OMV bude plně věnovat rozvoji konceptu Viva.

Eva Šmelová Eva Šmelová bude mít v OMV na starost přípravu lokálních marketingových aktivit a kampaní a zaměří se také na zvyšování povědomí o značce, která je jedním z mála výrobců prémiových pohonných hmot dodávaných na český trh. Soustředit se bude také na podporu aktivit OMV spojených s udržitelností.

OMV je v mezinárodním i našem lokálním měřítku velmi silný hráč s významnou tradicí. Pozice marketingového šéfa je pro mě velkou výzvou a ráda bych přispěla k budování vztahů se zákazníky, pro které je OMV vysoce důvěryhodným dodavatelem pohonných hmot. Mým cílem je posílit pozici OMV jako prémiového partnera pro řidiče,“ říká Eva Šmelová.

Pozice čerpacích stanic se postupně mění a získává s rozšiřující se nabídkou zboží i služeb nový rozměr. Michal Janda, který v OMV Česká republika dosud řídil marketing a zároveň se zaměřoval na rozvíjení maloobchodních aktivit společnosti, se bude nadále věnovat plně pozici Convenience Retail manažera. Zaměří se mimo jiné na rozvoj nabídky zboží i celkového konceptu obchodů VIVA, které se stávají stále více místem pro pohodlný odpočinek na cestách.


OMV Aktiengesellschaft: V OMV se zaměřujeme na základy vedoucí k udržitelnosti života. Společnost OMV se mění tak, aby zaujala přední pozici v oblasti paliv, chemikálií a materiálů se zaměřením na řešení oběhového hospodářství. Dnes působí OMV ve třech integrovaných obchodních segmentech – Energy, Fuels & Feedstock, and Chemicals & Materials. V rámci postupného přechodu na nízkouhlíkové hospodářství se OMV snaží nejpozději do roku 2050 dosáhnout „čisté nuly“ ve všech třech oblastech působnosti. V roce 2023 dosáhla tržeb ve výši 39 miliard EUR a na nejrůznějších pozicích zaměstnávala po celém světě přibližně 20 600 pracovníků. Akcie OMV jsou obchodovány na Vídeňské burze cenných papírů (jako OMV) a v USA v rámci American Depository Receipts (jako OMVKY).

Společnost OMV Česká republika, s.r.o. s centrálou v Praze působí na českém trhu od roku 1991. Na základě filozofie značky „We Care More“ a snaze vyjít vstříc i nejnáročnějším očekáváním řidičů dochází nyní k celkové revitalizaci sítě čerpacích stanic OMV do moderního konceptu VIVA, který respektuje nejmodernější trendy v oblasti designu a komfortu. Zákazníci čerpacích stanic OMV VIVA mohou ochutnat například čerstvě připravované občerstvení, čerstvě mletou kávu a využít mnoha doprovodných služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává téměř 70 lidí a prostřednictvím své sítě čerpacích stanic vytvořila více než 2 000 pracovních míst.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688