mzv.cz (MZv ČR)
Ze světa  |  17.04.2024 13:24:00

Čeští dodavatelé pro železniční sektor se představí v Indii

České velvyslanectví v Dillí v rámci projektů ekonomické diplomacie pořádá ve spolupráci s Asociací podniků českého železničního průmyslu (ACRI) podnikatelskou misi v Indii, jejímž cílem je navázat na předchozí aktivity ZÚ a podpořit české dodavatele pro sektor železniční a městské kolejové dopravy při prezentaci nabídky českých technologií a řešení v Indii. Mise je zaměřena jak na železniční, tak i městskou kolejovou dopravu, a ve dnech 3. – 7. června se uskuteční ve městech Dillí, Kapurthala a Kolkata.

Účastníci mise budou mít možnost se setkat s představiteli Railway Board, Delhi Metro Rail Corporation, Bharat Heavy Electricals Limited a dalších významných státních organizací a státem vlastněných výrobních podniků. České společnosti se budou moci seznámit s aktuálními záměry v oblasti rozvoje železniční a městské kolejové dopravy, stávajícím technickým regulačním rámcem a jeho připravovanými změnami a budou moci diskutovat konkrétní projekty a příležitosti v této oblasti. ZÚ v rámci programu plánuje ve spolupráci s Confederation of Indian Industry (CII) business forum zaměřené na příležitosti v železničním sektoru a dále setkání se zástupci Invest India, kde bude možnost prodiskutovat investiční prostředí a podmínky.

Mise je určena pro české společnosti, poskytovatele služeb v oblasti dopravní signalizace, telekomunikace, informačních a automatizačních systémů, ale i výrobce klíčových systémů a vybavení vlaků. Účast již přislíbili hlavní firmy působící ve výrobě vozového parku, lokomotiv, metra, tramvají, trolejbusů či příměstské dopravy. Ve městě Kapurthala delegace navštíví Rail Coach Factory a představí vrcholnému vedení společnosti svoje produkty a technologie. Třetí místem návštěvy bude Kolkata, kde se uskuteční návštěvy ve společnosti Titagarh, Jupiter Wagons a Texmaco.

Pro více informací o misi prosím kontaktujte obchodně-ekonomické oddělení velvyslanectví na e-mail commerce_delhi@mzv.gov.cz .

Ing. Eva Kopecká, ekonomická diplomatka, Zastupitelský úřad ČR v Dillí


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688