TNBiz (TN.cz)
Akcie v ČR  |  01.09.2011 11:10:17

Pražská energetika v září a říjnu zlevní elektřinu o deset procent (1.9.2011)

PRAHA (MEDIAFAX) - Pražská energetika (PRE) v září a říjnu dá svým klientům desetiprocentní slevu z ceny silové elektřiny, ušetří tak na půl milionu pražských domácností. Firma o tom informovala ve čtvrtek.

„Skupina PRE dlouhodobě nabízí kvalitní a spolehlivou dodávku elektřiny doplněnou pestrou nabídkou služeb. Samozřejmostí je také široká škála nabízených produktů, ze kterých si každá domácnost či podnikatel vybere ideální variantu podle své skutečné spotřeby elektřiny. Nyní jsme se rozhodli Pražany navíc odměnit a poděkovat jim za věrnost. Za měsíce září a říjen jim poskytneme slevu deset procent z ceny silové elektřiny. Ušetří tak přes půl milionu pražských domácností,“ prohlásil předseda dozorčí rady PRE Petr Hulinský.

Sleva se netýká zákazníků PRE, kteří mají už předplacený jiný než základní tarif. Jedná se například o výhodné produkty Komfort+Garant, Komfort+Bonus, Komfort+Neo, či Komfort Fix. Slevu tak mohou využít zákazníci PRE, kteří mají produkt řady Aktiv (maloodběratelé podnikatelé - MOP) nebo Komfort (maloodběratelé obyvatelé - MOO).

Odběratelé elektřiny, kteří mají v plánu zůstat věrni společnosti PRE i nadále, získají i další výhody. „V těchto dnech dostávají do schránek dopis s možností uzavřít dodatek smlouvy ke své dodávce elektřiny s dobou platnosti do konce roku 2013. Pokud odběratelé tuto nabídku využijí, získají desetiprocentní slevu na cenu silové elektřiny ještě na další dva měsíce, tedy na listopad a prosinec letošního roku,“ informoval generální ředitel PRE Pavel Elis.

Při uzavření dodatku smlouvy navíc klienti PRE dostanou jednorázovou odměnu. Domácnosti získají 1200 korun na platbu za elektřinu, což představuje zhruba měsíční spotřebu třípokojového bytu, maloodběratelé podnikatelé 2400 korun a velcí maloodběratelé 3600 korun. Navíc se domácnosti s podepsaným dodatkem ke smlouvě zúčastní od prvního září až do konce října každý den losování o elektrokolo v hodnotě čtyřiceti tisíc korun.

Podnikatelé pak získají přístup do internetové aplikace Můj zákaznický účet, která umožní přehled o jejich odběrných místech včetně plateb, fakturace a dalších informací. S nainstalovaným „chytrým měřením“ dokáže aplikace detailní sledování spotřeby elektřiny.

„Jsme přesvědčeni, že tento postup a kompletní nabídka najde u obyvatel Prahy kladný ohlas, pomůže jim ušetřit a přispěje ke zkvalitnění podmínek života v hlavním městě, “ dodal Hulinský.

Společnost Pražská energetika je významný obchodník s elektřinou na velkoobchodním trhu v ČR. Po plném otevření trhu s elektřinou pro konečné zákazníky je Skupina PRE jedním z největších dodavatelů elektřiny s působností na celém území České republiky. Prodává ji více než sedmi stům tisícům odběratelů. Skupinu PRE tvoří mateřská společnost Pražská energetika, která je prostřednictvím dceřiné společnosti PREdistribuce regionálním provozovatelem distribuční soustavy působícím na území hlavního města Prahy a města Roztoky.

Filip Sušanka, susanka@mediafax.cz

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Akcie v ČR:

Út 16:37  Akciové trhy: Evropské indexy výrazně ztrácí - Komentář Investiční bankovnictví (Komerční banka)
Út 11:01  Měsíční report Photon Energy Research (Česká spořitelna)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688