• Úvod
  • Vize
  • Produkty
  • Forex akademie
  • Kontakt
  • Archiv novinek
  • Kurzovní lístek

    názevhodnota+ / -
    CZK / AUD 15,319 ↑
    CZK / CNY 3,223 ↑
    CZK / DKK 3,400 ↑
    CZK / EUR 25,375 ↑
    CZK / CAD 16,907 ↑
    CZK / PLN 5,937 ↑
    CZK / CHF 26,446 ↑
    CZK / USD 23,368 ↑
    CZK / GBP 30,067 ↑

    Archiv novinek ze světa financí

    Březen 2011

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

    Jak obchodovala Amerika 28. 2. 2011 (1.3.2011)

    V úterý se trhy dočkaly opět dalšího poklesu a hlavní indexy ztrácely přibližně 1,5 %. Výrobní index ISM sice překonal očekávání, nicméně pokračující nepokoje v Libyi, násilné protesty v Ománu a obavy z jejich rozšíření na Střední východ opět výrazně...

    celý článek »

    Soutěžte a vyhrajte 3.000 Kč

    Březnová soutěž s ElektroEden je tu! Pokud chcete účastnit a mít možnost vyhrát, tak se na chvilku zastavte a pokuste se odpovědět na naše jednoduché otázky. A o co se soutěží? Pokud odpovíte na všechny přiložené otázky, máte možnost vyhrát dárkový...

    celý článek »

    Dopolední zisky se rozplynuly, PX ztrácí 0,8 %.

    Evropské trhy dnes začaly obchodování v pozitivním duchu. Indexy poskočily do plusových hodnot až kolem +1 %, nicméně už dopoledne dosáhly svého maxima. Od té doby postupně ztrácely a například londýnský FTSE100 dokázal o všechny své denní zisky přijít.

    celý článek »

    Pojišťovny čeká revoluce

    Na základě dnešního rozhodnutí Evropského soudního dvora (European Court of Justice) nemohou pojišťovny účtovat nižší pojistné ženám. Co to znamená pro klient(k)y pojišťoven?

    celý článek »

    Kurzovní lístek ČNB na úterý 01.03.2011

    Aktuální a historické kurzovní lístky ČNB >>On-line kurzy měn >>Grafy kurzů >>Nejlepší kurzy >>Aktuální zpravodajství >>Kurzovní lístek České národní banky Stát Kód Počet Kurz Kurz 28.2Změna1.3 Austrálie AUD 117.9010.21%17.940 Brazílie BRL...

    celý článek »

    Byl zahájen 9. ročník soutěže ZLATÁ KORUNA

    Od začátku března mohou finanční společnosti přihlašovat své produkty do soutěže o Zlatou korunu a získat tak toto prestižní ocenění, které se nejlepším finančním produktům uděluje již devátým rokem. Soutěž probíhá v celkem 15 kategoriích.

    celý článek »

    Pojišťovny čeká revoluce!

    Na základě dnešního rozhodnutí Evropského soudního dvora nemohou pojišťovny účtovat nižší pojistné ženám. Co to znamená pro klienty a hlavně klientky pojišťoven? Dne 1. března 2011 vydal Evropský soudní dvůr rozhodnutí, kterým zakazuje používat rozdílné..

    celý článek »

    Telefónica: Kdo uteče, vyhraje?

    Defendeři, Telefónica vám bez dividendy do roka a do dne vydělá 8,75 % a letošní zisk EBITDA může být spíše zklamáním. Uvádí to dnes podle zprávy Patria Online analytický materiál banky Nomura věnovaný domácímu telecomu.

    celý článek »

    Kupujte akcie, kdykoli máte peníze

    PRVNÍ DÍL SERIÁLU OBCHODUJTE NA AKCIOVÝCH TRZÍCH JAKO PROFESIONÁL Kdy nejlépe koupit a prodat akcie? Odpověď je zdanlivě jednoznačná - kupovat, když jsou akcie levné, a prodávat, když jsou drahé.

    celý článek »

    Bullard (Fed): QE2 pomohlo, je ale čas si dát pauzu

    Americká centrální banka je „odhodlaná“, vrátit měnovou politiku zpět k normálu, uvedl dnes prezident Federální rezervní banky v St. Louis James Bullard. Bullard, který je letos nehlasujícím členem bankovní rady, řekl, že Fed by si měl dát pauzu v...

    celý článek »

    Cena kukuřice i nadále stoupá

    Ani další týden nepřinesl na komoditní trh žádnou výraznou změnu. I nadále zaznamenává kukuřice obchodovaná na mimoburzovním trhu růst své ceny. Od pondělí tak posílila téměř o 11 amerických dolarů, když se dostala z hodnoty 722,48 USD na cenu...

    celý článek »

    ČEZ: Po výsledcích mrtvá akcie? Ne tak docela!

    Polostátní energetický mastodont předvedl včera výhled, v němž odhadem letošního čistého zisku prakticky šokoval trh: Hlavním důvodem o takřka pět miliard nižšího zisku v roce 2011 má být podle konferenčního hovoru negativní vývoj měnových kurzů.

    celý článek »

    Ničí vaše zisky psychologie? Čtěte, jak z toho ven.

    Pro vaši představu, jak může zničit ziskové obchodování špatná psychologie, vám ukáži několik případových studií z mé koučovací praxe, kdy se individuálně věnuji obchodníkům, kteří v trzích prodělávají, stagnují či chtějí z trhů vytěžit více.

    celý článek »

    Buffett má chuť nakupovat

    Americké akciové indexy začaly nový týden růstem. (S&P 500 +0,56%, Nasdaq +0,04%). Lednové osobní příjmy meziměsíčně vzrostly o 1% (čekalo se +0,4%) díky pozitivnímu vlivu v prosinci schváleným daňovým úsporám.

    celý článek »

    Tomáš Prouza: Jak prohrát boj o reformu

    Do startu důchodové reformy zbývají ještě skoro dva roky, ale vládě se během minulého týdne podařilo zklamat a naštvat i ty, kteří by jinak reformu ze všech sil podporovali. Důchodová reforma měla být vlajkovou lodí a nejjasnějším důkazem reformního...

    celý článek »

    Portugalská hrozba, Austrálie a Kanada na koni

    Euro díky pokračujícím spekulacím na zvýšení úrokových sazeb nadále proti americkému dolaru posiluje. Tento čtvrtek bude Evropská centrální banka rozhodovat o případné změně sazeb. Portugalsko opět zažívá krušné časy.

    celý článek »

    Tomáš Prouza: Jak prohrát reformu

    Do startu důchodové reformy zbývají ještě skoro dva roky, ale vládě se během týdne úspěšně podařilo zklamat a naštvat i ty, kteří by jinak reformu ze všech sil podporovali.

    celý článek »

    Aktuálně ze světa financí